JAGUAR F-PACE
Το SUV μας για επιδόσεις και πολυτέλεια συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και τη συγκλονιστική εμφάνιση με την καθημερινή ευχρηστία και την οικονομία.

ΑΠΟ
59.800€

Από 5.5* L/100KM CO2Μόλις 72* g/km tt5 θέσεις 650 λίτρα

†Κάτω από το ράφι αντικειμένων και όταν υπάρχει το σύστημα επισκευής ελαστικών. 508 λίτρα με ρεζέρβα εξοικονόμησης χώρου. 463 λίτρα με ρεζέρβα εξοικονόμησης χώρου πλήρους μεγέθους. ‡Δείτε τα στοιχεία WLTP.

JAGUAR E-PACE
Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

ΑΠΟ
48.000€

Από 5.4* l/100km CO2Μόλις 71* g/km tt5 θέσεις 770 λίτρα

†When tyre repair system is fitted. 484 litres with space saver spare wheel. ‡Δείτε τα στοιχεία WLTP.

JAGUAR I-PACE
Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

ΑΠΟ
85.300€

CO2Μόλις 71* g/km 5 θέσεις

†WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) is the new process that has been phased in from 2017, which measures fuel, energy consumption, range and emissions in passenger vehicles in Europe. This is designed to provide figures closer to real-world driving behaviour. It tests vehicles with optional equipment and with a more demanding test procedure and driving profile. *When Active Air Suspension is fitted.

JAGUAR F-TYPE
Ισχυρή, ευέλικτη και απόλυτα μοναδική. Μια πραγματική σπορ Jaguar.

ΑΠΟ
94.000€

Από 7.9* l/100km CO2Μόλις 71* g/km 2 θέσεις 408 λίτρα

*The top speed of F‑TYPE SVR is reduced to 300km/h when fitted with the deployable rear spoiler.

JAGUAR XE
Το πιο προηγμένο, οικονομικό και εκλεπτυσμένο σπορ σεντάν που έχει παράξει ποτέ η Jaguar.

ΑΠΟ
63.300€

CO2Μόλις 72* g/km tt5 θέσεις 455 λίτρα

JAGUAR XF
Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

ΑΠΟ
64.000€

Από 4.9* L/100KM CO2Μόλις 72* g/km tt5 θέσεις 540 λίτρα

JAGUAR XJ
Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

ΑΠΟ
123.100€

Από 7.0* L/100KM CO2Μόλις 72* g/km tt5 θέσεις 478 λίτρα

APPROVED USED

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ JAGUAR

Όταν ένα όχημα έχει την έγκριση της Jaguar, δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε αν είναι μεταχειρισμένο ή όχι

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ JAGUAR

Όλα τα αυτοκίνητα Jaguar προσφέρουν τις ίδιες δυνατές επιδόσεις όπως και την ημέρα που κατασκευάστηκαν, είτε είναι καινούργια είτε ανήκουν στο πρόγραμμα Εγκεκριμένων οχημάτων. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το δικό σας εγκεκριμένο όχημα Jaguar έχει ελεγχθεί, ανανεωθεί και είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις ίδιες δυνατές επιδόσεις όπως και την ημέρα που κατασκευάστηκε. Για να διασφαλίσουμε ότι το όχημα θα φύγει από τον αντιπρόσωπο σε άψογη κατάσταση, έχουμε υιοθετήσει τη Διασφάλιση εγκεκριμένου οχήματος για τους πελάτες. Η δέσμευση αυτή προσφέρει απόλυτη σιγουριά και ηρεμία και διασφαλίζει ότι το αυτοκίνητό σας θα σας προσφέρει την πιο συναρπαστική οδηγική εμπειρία.

ΔΙΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ JAGUAR APPROVED


Σε όλον τον κόσμο, τα αυτοκίνητα της Jaguar επικοινωνούν αριστεία, κύρος και διαχρονική μεγαλοπρέπεια. Ως ενεργός διπλωμάτης ή μέλος μιας διεθνούς οργάνωσης που εκπροσωπεί τη χώρα σας στο εξωτερικό, η Jaguar προσφέρει ειδικές τιμές σε διπλωμάτες για όλη τη σειρά οχημάτων.

Η Εγγύηση Jaguar Approved αφορά αποκλειστικά τα οχήματα κάτω των 5 ετών που έχουν καλύψει λιγότερα από 100.000 χιλιόμετρα κατά τη στιγμή της αγοράς και διατίθενται μόνο μέσω ενός εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου της Jaguar.

Αυτή η ολοκληρωμένη κάλυψη είναι ισοδύναμη με την εγγύηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου. Με τη χρήση μόνο γνήσιων ανταλλακτικών Jaguar, καλύπτει επίσης επισκευές για ξαφνική και απροσδόκητη μηχανική ή ηλεκτρική βλάβη, ενώ οι εργασίες εκτελούνται πάντα μόνο από τους εκπαιδευμένους τεχνικούς μας. Τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχουν όρια στον αριθμό των αξιώσεων που μπορείτε να υποβάλετε, έως την τιμή αγοράς του αυτοκινήτου, ενώ η ελάχιστη διάρκεια κάλυψης της Εγγύησης είναι δύο χρόνια. Η εγγύηση αυτή διατίθεται μόνο μέσω ενός εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου της Jaguar.

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ 24 ΩΡΕΣ/ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ/ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ Η.Β. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ 24 ΜΗΝΕΣ


Η Οδική βοήθεια Jaguar Assistance είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βοήθειας, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει απόλυτη σιγουριά και ηρεμία στους οδηγούς οχημάτων Jaguar. Το πρόγραμμα παρέχει οδική βοήθεια σε οποιαδήποτε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, από την ακινητοποίηση του οχήματος λόγω βλάβης ή ατυχήματος έως μικρότερης σημασίας καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως το τρύπημα των ελαστικών ή η απώλεια των κλειδιών σας.

Όλα τα εγκεκριμένα οχήματα Jaguar καλύπτονται για ολόκληρη τη διάρκεια της εγγύησης με υπηρεσία Οδικής βοήθειας στο Η.Β. και την Ευρώπη. Η υπηρεσία λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο και περιλαμβάνει εκκίνηση από το σπίτι, ενοικίαση αυτοκινήτου, διευθετήσεις συνέχισης ταξιδιού, εκ νέου παράδοση οχήματος, στέγαση, καθώς και μια υπηρεσία διαχείρισης ατυχημάτων. Όλες οι δυνατότητες περιλαμβάνονται στο πλαίσιο της εγγύησης.