JAGUAR F-PACE
Το SUV μας για επιδόσεις και πολυτέλεια συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και τη συγκλονιστική εμφάνιση με την καθημερινή ευχρηστία και την οικονομία.

ΑΠΟ
53.900€

Από 5.5* L/100KM CO2Μόλις 72* g/km tt5 θέσεις 650 λίτρα

†Κάτω από το ράφι αντικειμένων και όταν υπάρχει το σύστημα επισκευής ελαστικών. 508 λίτρα με ρεζέρβα εξοικονόμησης χώρου. 463 λίτρα με ρεζέρβα εξοικονόμησης χώρου πλήρους μεγέθους. ‡Δείτε τα στοιχεία WLTP.

JAGUAR E-PACE
Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

ΑΠΟ
48.700€

Από 5.4* l/100km CO2Μόλις 71* g/km tt5 θέσεις 770 λίτρα

†When tyre repair system is fitted. 484 litres with space saver spare wheel. ‡Δείτε τα στοιχεία WLTP.

JAGUAR I-PACE
Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

ΑΠΟ
85.300€

CO2Μόλις 71* g/km 5 θέσεις

†WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) is the new process that has been phased in from 2017, which measures fuel, energy consumption, range and emissions in passenger vehicles in Europe. This is designed to provide figures closer to real-world driving behaviour. It tests vehicles with optional equipment and with a more demanding test procedure and driving profile. *When Active Air Suspension is fitted.

JAGUAR F-TYPE
Ισχυρή, ευέλικτη και απόλυτα μοναδική. Μια πραγματική σπορ Jaguar.

ΑΠΟ
94.000€

Από 7.9* l/100km CO2Μόλις 71* g/km 2 θέσεις 408 λίτρα

*The top speed of F‑TYPE SVR is reduced to 300km/h when fitted with the deployable rear spoiler.

JAGUAR XE
Το πιο προηγμένο, οικονομικό και εκλεπτυσμένο σπορ σεντάν που έχει παράξει ποτέ η Jaguar.

ΑΠΟ
63.300€

CO2Μόλις 72* g/km tt5 θέσεις 455 λίτρα

JAGUAR XF
Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

ΑΠΟ
64.000€

Από 4.9* L/100KM CO2Μόλις 72* g/km tt5 θέσεις 540 λίτρα

JAGUAR XJ
Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

ΑΠΟ
123.100€

Από 7.0* L/100KM CO2Μόλις 72* g/km tt5 θέσεις 478 λίτρα

FLEET & BUSINESS

Τα αυτοκίνητα της Jaguar έχουν υψηλές προδιαγραφές με μια ευρεία γκάμα επιλογών που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και ικανοποιούν τους οδηγούς σας.

FLEET & BUSINESS

Εκλεπτυσμένο, ξεχωριστό και τεχνολογικά προηγμένο: ένα αυτοκίνητο της Jaguar εκφράζει το ανώτερο επιχειρηματικό ήθος. Και χάρη στην εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τα στοιχεία χαμηλών εκπομπών, η Jaguar είναι μια οικονομικά αποδοτική επιλογή. Τα μεγάλα διαστήματα μεταξύ των σέρβις και οι υψηλές αξίες μεταπώλησης προσδίδουν εξαιρετική αξία στην επιχείρηση. Για ένα εταιρικό αυτοκίνητο που εμπνέει και παρακινεί ενώ παραμένει εντός προϋπολογισμού, η Jaguar είναι η τέλεια επιλογή.

OUR APPROACH

Representing the very best in engineering and design, Jaguar offers a range of vehicles for organisations of all sizes. Our global presence and expertise ensure we are ideally positioned to help meet your Fleet & Business needs, wherever you are in the world.

Η ΣΕΙΡΆ JAGUAR

Αποδοτικότητα και υψηλές επιδόσεις με στυλ και εξατομίκευση: ένα αυτοκίνητο Jaguar προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο για να εκφράσει το χαρακτήρα της επιχείρησής σας.

Για ανθρώπους που εξαρτώνται από τα αυτοκίνητά τους για την εργασία, γνωρίζουμε ότι η αξιοπιστία είναι υψίστης σημασίας. Και αυτός είναι ο λόγος που η δέσμευσή μας στην ποιότητα, τη δεξιοτεχνία και την εξυπηρέτηση έχει οδηγήσει την Jaguar στο να κερδίσει τον τίτλο της καλύτερης μάρκας για τρίτη διαδοχική χρονιά στην έρευνα What Car? / J.D. Power 2014*: οι οδηγοί μας μιλάνε για τον εαυτό τους. Σε όλη τη σειρά, τα αυτοκίνητά μας συνδυάζουν συναρπαστική οδήγηση και εκλεπτυσμένη πολυτέλεια με προηγμένη τεχνολογία και υψηλά ανταγωνιστικά κόστη ιδιοκτησίας. Είναι αυτό που μας κάνει να πιστεύουμε ότι η Jaguar είναι η ξεχωριστή επιλογή για την εταιρεία σας.

*Η Jaguar ολοκλήρωσε το σύνδεσμο πρώτα με τη Lexus

ΚΈΝΤΡΑ FLEET & BUSINESS

Στη Jaguar κατανοούμε τη σημασία του να έχουμε εξειδικευμένα κέντρα με εξαιρετικά έμπειρο προσωπικό για την εξυπηρέτηση όλων των πελατών Fleet & Business.

Οι σύμβουλοί μας θα προσαρμόσουν την υποστήριξή τους στις συγκεκριμένες επιχειρηματικές ανάγκες σας και, από τη στιγμή που θα απευθυνθείτε σε εμάς, θα έχετε το ίδιο ειδικό άτομο να σας συμβουλεύει και να σας καθοδηγεί σε κάθε απαίτηση του στόλου σας.

Τα κέντρα σέρβις Fleet & Business είναι επαρκώς εδραιωμένα σε διάφορες αγορές και αναπτύσσουμε ταχέως το δίκτυό μας στην υπόλοιπη Ευρώπη.

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Όταν επιλέγετε αυτοκίνητο από τη Jaguar, εσείς και η επιχείρησή σας θα επωφεληθείτε από την απόλυτη σιγουριά, την ευκολία και την υποδειγματική εξυπηρέτηση.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Η στρατιωτική ζωή δημιουργεί ειδικές απαιτήσεις και η Jaguar έχει δεσμευτεί για να σας βοηθήσει να τις εκπληρώσετε όλες. Διαθέτουμε μια έμπειρη ομάδα έτοιμη να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα, από την επιλογή του σωστού οχήματος έως και την παράδοση και μετά από αυτή. Με το ευρύ διεθνές δίκτυο, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το αυτοκίνητο της Jaguar σας ακολουθεί στους διορισμούς σας.

ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ

Σε όλον τον κόσμο, τα αυτοκίνητα της Jaguar επικοινωνούν αριστεία, κύρος και διαχρονική μεγαλοπρέπεια. Ως ενεργός διπλωμάτης ή μέλος μιας διεθνούς οργάνωσης που εκπροσωπεί τη χώρα σας στο εξωτερικό, η Jaguar προσφέρει ειδικές τιμές σε διπλωμάτες για όλη τη σειρά οχημάτων.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Αν είστε πελάτης Fleet και θέλετε να προμηθευτείτε αυτοκίνητα σε περισσότερες από μία αγορές, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια Διεθνή Σύμβαση Πωλήσεων της Jaguar Land Rover. Οι ανάγκες του στόλου σας θα εξυπηρετηθούν από ένα στέλεχος εξυπηρέτησης σημαντικών διεθνών πελατών που θα υποστηρίξει τη διασυνοριακή προμήθειά σας και θα καλύψει όλες τις απαιτήσεις σας μετά την πώληση.