JAGUAR F-PACE
Το SUV μας για επιδόσεις και πολυτέλεια συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και τη συγκλονιστική εμφάνιση με την καθημερινή ευχρηστία και την οικονομία.

ΑΠΟ
53.900€

Από 5.5* L/100KM CO2Μόλις 72* g/km tt5 θέσεις 650 λίτρα

†Κάτω από το ράφι αντικειμένων και όταν υπάρχει το σύστημα επισκευής ελαστικών. 508 λίτρα με ρεζέρβα εξοικονόμησης χώρου. 463 λίτρα με ρεζέρβα εξοικονόμησης χώρου πλήρους μεγέθους. ‡Δείτε τα στοιχεία WLTP.

JAGUAR E-PACE
Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

ΑΠΟ
48.700€

Από 5.4* l/100km CO2Μόλις 71* g/km tt5 θέσεις 770 λίτρα

†When tyre repair system is fitted. 484 litres with space saver spare wheel. ‡Δείτε τα στοιχεία WLTP.

JAGUAR I-PACE
Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

ΑΠΟ
85.300€

CO2Μόλις 71* g/km 5 θέσεις

†WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) is the new process that has been phased in from 2017, which measures fuel, energy consumption, range and emissions in passenger vehicles in Europe. This is designed to provide figures closer to real-world driving behaviour. It tests vehicles with optional equipment and with a more demanding test procedure and driving profile. *When Active Air Suspension is fitted.

JAGUAR F-TYPE
Ισχυρή, ευέλικτη και απόλυτα μοναδική. Μια πραγματική σπορ Jaguar.

ΑΠΟ
94.000€

Από 7.9* l/100km CO2Μόλις 71* g/km 2 θέσεις 408 λίτρα

*The top speed of F‑TYPE SVR is reduced to 300km/h when fitted with the deployable rear spoiler.

JAGUAR XE
Το πιο προηγμένο, οικονομικό και εκλεπτυσμένο σπορ σεντάν που έχει παράξει ποτέ η Jaguar.

ΑΠΟ
63.300€

CO2Μόλις 72* g/km tt5 θέσεις 455 λίτρα

JAGUAR XF
Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

ΑΠΟ
64.000€

Από 4.9* L/100KM CO2Μόλις 72* g/km tt5 θέσεις 540 λίτρα

JAGUAR XJ
Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

ΑΠΟ
123.100€

Από 7.0* L/100KM CO2Μόλις 72* g/km tt5 θέσεις 478 λίτρα

I-PACE

ΝΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ JAGUAR I‑PACE

Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ

Ώρα για αλλαγή. Ώρα να παραμείνει αποφασιστικά Jaguar.

Ο κύκλος WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure – Παγκόσμια Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμών Ελαφρών Οχημάτων) είναι η νέα διαδικασία που έχει εισαχθεί σταδιακά από το 2017, η οποία μετράει καύσιμα, κατανάλωση ενέργειας, αυτονομία και εκπομπές σε οχήματα επιβατών στην Ευρώπη. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στοιχεία πιο κοντά στην πραγματική συμπεριφορά οδήγησης. Δοκιμάζει τα οχήματα με βέλτιστο εξοπλισμό και με μια πιο απαιτητική διαδικασία δοκιμής και οδηγικό προφίλ

2019 WORLD CAR OF THE YEAR

2019 WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR
2019 WORLD GREEN CAR

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Η I‑PACE είναι μια Jaguar που ξεπερνάει κάθε άλλη – ένα πραγματικό αυτοκίνητο. Οι ηλεκτρικοί κινητήρες της και η σχεδόν τέλεια κατανομή βάρους παρέχουν 696Nm άμεσης ροπής και ευελιξία σπορ αυτοκινήτου.

ΠΛΕΥΣΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Με μια κομψή, υψηλά αεροδυναμική σχεδίαση και συντελεστή χαμηλής οπισθέλκουσας 0,29d, η I‑PACE έχει δημιουργηθεί για να παρέχει αποτελεσματικότητα καθώς η κίνησή της παρέχει μέγιστη αυτονομία και σταθερότητα. Η I‑PACE ενθουσιάζει από κάθε άποψη χάρη στην πλευστή μεσαία γραμμή, το θεαματικό σχήμα καπό και την ουρά σχεδιαστικής υπογραφής.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ

Η I‑PACE ενσωματώνει άψογα τεχνολογία και άφθονο χώρο. Ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι καθαρός, με τάξη, χαρακτηριστικά αφής και πλευστές γραμμές. Η φύση του ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης προσφέρει πρόσθετο χώρο, ενώ παρέχει περισσότερη ελευθερία για ακόμη περισσότερη άνεση στο εσωτερικό της I‑PACE.

ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΦΟΡΤΙΣΗ

Το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης Touch Pro Duo της I‑PACE κάνει απλό τον έλεγχο κάθε τεχνολογίας αυτοκινήτου. Η ικανότητα 4G Wi-Fi είναι τυπική και μια σειρά από χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, όπως Apple CarPlay® and Android Auto™ εξασφαλίζουν εύκολη επαφή με τον ψηφιακό κόσμο σας.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

I‑PACE: ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Μια πλήρης φόρτιση παρέχει αυτονομία 470 km στον κύκλο WLTP*

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Άμεση ροπή και πρόσφυση All Wheel Drive δίνουν στην I‑PACE την επιτάχυνση ενός σπορ αυτοκινήτου. Φτάνει τα 100km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Η μπαταρία 90kWh της I‑PACE είναι κατασκευασμένη από θήκες κυψελών ιόντων λιθίου υψηλής πυκνότητας ενέργειας. Η σχεδίασή της και το προηγμένο σύστημα θερμικής διαχείρισης υποστηρίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και περιόδους βιώσιμης μέγιστης ισχύος.

ΙΣΧΥΣ

Η I‑PACE λειτουργεί με δύο μόνιμα σύγχρονα ηλεκτρικά μοτέρ με μαγνήτες. Με παρόμοια τεχνολογία με αυτή του αγωνιστικού αυτοκινήτου I‑TYPE Formula E, αυτά τα μοτέρ δημιουργούν ροπή 400PS και 696Nm.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η I‑PACE έχει πρακτικές εξωτερικές διαστάσεις στο εξωτερικό αλλά εξαιρετικό χώρο στο εσωτερικό. Υπάρχουν πέντε πλήρη καθίσματα, πρωτοποριακός αποθηκευτικός χώρο, βασικός πίσω χώρος φόρτωσης άνω των 1,453 λίτρων και 27 λίτρων στον μπροστινό χώρο αποθήκευσης.

ΦΟΡΤΙΣΗ

Με έναν ταχυφορτιστή DC 50kW, που υπάρχει στους περισσότερους σταθμούς δημόσιας φόρτισης, η I‑PACE μπορεί να επιτύχει έως και 270 km αυτονομίας την ώρα*.

*Οι πραγματικοί χρόνοι φόρτισης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τη διαθέσιμη εγκατάσταση φόρτισης.

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ

Είτε είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημά σας είτε το επόμενο, ανακαλύψτε τον τρόπο με τον οποίο η I‑PACE προσαρμόζεται άψογα στον τρόπο ζωής σας με τον υπολογιστή αυτονομίας και το ερωτηματολόγιο φόρτισης.

ΚΙΝΗΤΡΑ

Οι κάτοχοι της I‑PACE λαμβάνουν τα οικονομικά οφέλη που καρπώνονται οι κάτοχοι ηλεκτρικών οχημάτων. Τα κίνητρα που κάνουν την καθημερινή οδήγηση πιο εύκολη και αποδοτική ως προς το κόστος μπορούν να περιλαμβάνουν κρατικές χορηγήσεις, χαμηλότερους οδικούς φόρους, μειωμένα διόδια στο κέντρο της πόλης και εύκολη πρόσβαση σε λωρίδες οχημάτων υψηλής πληρότητας.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Στην Jaguar, δεσμευόμαστε για τη δημιουργία ηλεκτρικών αυτοκινήτων, εντυπωσιακών στην οδήγηση και την εμφάνιση. Η Jaguar αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Formula E από το 2016 και, το 2018, η I‑PACE eTROPHY θα γίνει η πρώτη διεθνής αγωνιστική σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο. Το νέο κεφάλαιο του αγώνα για την καινοτομία έχει αρχίσει.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ I-PACE VR

Κάντε μια εικονική περιήγηση και εξερευνήστε τη νέα ηλεκτρική Jaguar I-PACE μέσα και έξω. Η εντυπωσιακή εμπειρία 360° VR σας δίνει μια πρώτη ματιά στον επαναστατικό εξωτερικό σχεδιασμό του αυτοκινήτου και το καθαρό, απέριττο εσωτερικό του.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ JAGUAR GEAR

Με την εξαιρετική γκάμα επιλογών της Jaguar, καθώς και το Jaguar Gear, μπορείτε να δημιουργήσετε την καλύτερη I‑PACE στον κόσμο. Το δικό σας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ I‑PACE

Βρείτε το δικό σας εκπληκτικό συνδυασμό επιδόσεων, τεχνολογίας και στυλ Jaguar.

I-PACE S

Aπό € 85,300

Πρωτοποριακή και προηγμένη με καλές εμφανίσεις που τραβάνε τα βλέμματα.

I-PACE SE

Aπό € 93,600

Μια υπερσύγχρονη μορφή με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

I-PACE HSE

Aπό € 99,900

Το υψηλό επίπεδο τεχνολογίας και ηλεκτρικής πολυτέλειας της I‑PACE σε ένα δυναμικό πακέτο με εξαιρετικό στυλ.

1Οι πραγματικοί χρόνοι φόρτισης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τη διαθέσιμη εγκατάσταση φόρτισης. † Ο κύκλος WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure – Παγκόσμια Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμών Ελαφρών Οχημάτων) είναι η νέα διαδικασία που έχει εισαχθεί σταδιακά από το 2017, η οποία μετράει καύσιμα, κατανάλωση ενέργειας, αυτονομία και εκπομπές σε οχήματα επιβατών στην Ευρώπη. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στοιχεία πιο κοντά στην πραγματική συμπεριφορά οδήγησης. Δοκιμάζει τα οχήματα με βέλτιστο εξοπλισμό και με μια πιο απαιτητική διαδικασία δοκιμής και οδηγικό προφίλ. Επίσημα στοιχεία δοκιμών ΕΕ από δοκιμές κατασκευαστών δυνάμει της νομοθεσίας της ΕΕ. Μόνο για σκοπούς σύγκρισης. Τα πραγματικά στοιχεία και τα δεδομένα συνολικής απόδοσης των ηλεκτρικών οχημάτων (EV) δύναται να διαφέρουν ανάλογα με τις μεταβλητές της οδήγησης και του περιβάλλοντος. Οι συγκεκριμένες λειτουργίες που περιγράφονται ενδέχεται να είναι προαιρετικές. Επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για διαθεσιμότητα. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο αντιπρόσωπός σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες. Πληροφορίες και εικόνες που προβάλλονται σε αυτή τη σελίδα web αναφορικά με την τεχνολογία, όπως οθόνες ή ακολουθίες, υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και άλλες αλλαγές συστήματος/οπτικές αλλαγές ανάλογα με τις επιλεγμένες επιλογές. Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.