JAGUAR F-PACE
Το SUV μας για επιδόσεις και πολυτέλεια συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και τη συγκλονιστική εμφάνιση με την καθημερινή ευχρηστία και την οικονομία.

ΑΠΟ
59.800€

Από 5.5* L/100KM CO2Μόλις 72* g/km tt5 θέσεις 650 λίτρα

†Κάτω από το ράφι αντικειμένων και όταν υπάρχει το σύστημα επισκευής ελαστικών. 508 λίτρα με ρεζέρβα εξοικονόμησης χώρου. 463 λίτρα με ρεζέρβα εξοικονόμησης χώρου πλήρους μεγέθους. ‡Δείτε τα στοιχεία WLTP.

JAGUAR E-PACE
Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

ΑΠΟ
48.000€

Από 5.4* l/100km CO2Μόλις 71* g/km tt5 θέσεις 770 λίτρα

†When tyre repair system is fitted. 484 litres with space saver spare wheel. ‡Δείτε τα στοιχεία WLTP.

JAGUAR I-PACE
Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

ΑΠΟ
85.300€

CO2Μόλις 71* g/km 5 θέσεις

†WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) is the new process that has been phased in from 2017, which measures fuel, energy consumption, range and emissions in passenger vehicles in Europe. This is designed to provide figures closer to real-world driving behaviour. It tests vehicles with optional equipment and with a more demanding test procedure and driving profile. *When Active Air Suspension is fitted.

JAGUAR F-TYPE
Ισχυρή, ευέλικτη και απόλυτα μοναδική. Μια πραγματική σπορ Jaguar.

ΑΠΟ
94.000€

Από 7.9* l/100km CO2Μόλις 71* g/km 2 θέσεις 408 λίτρα

*The top speed of F‑TYPE SVR is reduced to 300km/h when fitted with the deployable rear spoiler.

JAGUAR XE
Το πιο προηγμένο, οικονομικό και εκλεπτυσμένο σπορ σεντάν που έχει παράξει ποτέ η Jaguar.

ΑΠΟ
63.300€

CO2Μόλις 72* g/km tt5 θέσεις 455 λίτρα

JAGUAR XF
Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

ΑΠΟ
64.000€

Από 4.9* L/100KM CO2Μόλις 72* g/km tt5 θέσεις 540 λίτρα

JAGUAR XJ
Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

ΑΠΟ
123.100€

Από 7.0* L/100KM CO2Μόλις 72* g/km tt5 θέσεις 478 λίτρα

JAGUAR XF

ΝΕΑ XF CHEQUERED FLAG

Αναδεικνύει τη βραβευμένη σχεδίαση της XF.

XF

Ευδιάκριτα Jaguar. Ο δυναμικός σχεδιασμός της XF την κάνει να ξεχωρίζει από το πλήθος.


Η XF βασίζεται στην επιτυχία του πιο βραβευμένου αυτοκινήτου της Jaguar. Διαθέτοντας έναν απαράμιλλο συνδυασμό στυλ και επιδόσεων, αποπνέει ένα άκρως σαγηνευτικό μείγμα σχεδιασμού, δυναμικής και φινέτσας, με αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο που προσφέρει απόλαυση και οικονομία. Όλα ενισχύονται από τεχνολογίες αιχμής, που σας κρατούν ασφαλείς και δικτυωμένους και σας ψυχαγωγούν.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΝΕΑ XF CHEQUERED FLAG

Μια ξεχωριστή ερμηνεία του σαγηνευτικού συνδυασμού του σχεδιασμού, της δυναμικής και της τελειοποίησης της XF. Το Chequered Flag προσφέρει μοναδικά σήματα, ζάντες και μια επιλογή από τους καλύτερους κινητήρες μας, συνδυάζοντας την αποκλειστικότητα με το εξατομικευμένο στυλ.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ

ΕΛΑΦΡΥ, ΜΕ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΙΣΗ

Χάρη στην ελαφριά αλουμινένια κατασκευή της Jaguar, η XF είναι πιο οικονομική, με μικρότερο κόστος συντήρησης και μειωμένες εκπομπές έως και 124g/km1‡. Εν κινήσει, τα ελαφριά μπροστινά διπλά ψαλίδια.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Η XF είναι ένας προορισμός κατά παραγγελία επιλογών και πολυτέλειας. Ένα μέρος όπου κορυφαία υλικά δουλεύονται με κομψότητα σε ένα σχεδιασμό που προσφέρει απόλυτη και ολοκληρωμένη άνεση. Όπου κι αν κάθεστε, η μοντέρνα σχεδίαση της XF, το άφθονο φυσικό φως και η εξαιρετική δεξιοτεχνία συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και φινέτσας.

INCONTROL

Συνεχίστε να απολαμβάνετε σύνδεση και ψυχαγωγία με το σύστημα ψυχαγωγίας InControl της XF. Κάθε XF διαθέτει τις πανίσχυρες τεχνολογίες νέας γενιάς του Touch Pro στον βασικό εξοπλισμό. Άμεση, διαισθητική και άψογα ενσωματωμένη, η τεχνολογία της Jaguar προσφέρει λύσεις που ενισχύουν με καινοτόμο τρόπο την οδήγησή σας2.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ EURO NCAP

Η Jaguar XF έχει επιτύχει τη μέγιστη αξιολόγηση των 5 αστέρων στις δοκιμές ασφαλείας του Euro NCAP για το 2015.3

Προσφέροντας εξαιρετική προστασία από συγκρούσεις, το αυτοκίνητο πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της ασφάλειας των επιβατών και των πεζών, και είναι ένα από τα μοντέλα με την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία του.

Η XE προσφέρει, επίσης, μια σειρά συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, όπως η πέδηση έκτακτης ανάγκης, για περαιτέρω ενίσχυση της παγκοσμίου κλάσης ασφάλειας που προσφέρει.

ΝΕΟ ΜΕ ΝΤΙΖΕΛ, ΒΕΝΖΙΝΗ Ή ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Οι τρέχοντες βενζινοκινητήρες και οι νέοι πετρελαιοκινητήρες είναι οι πιο καθαρές και πιο αποδοτικοί που έχουμε παράγει ποτέ. Το νέο ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι το μέλλον της οδήγησης. Ποιο είναι κατάλληλο για εσάς;

ΕΠΙΛEΞΤΕ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΜΟΝΤΕΛΑ

Βρείτε το δικό σας ιδανικό συνδυασμό οικονομίας, επιδόσεων και πολυτέλειας με τη σειρά μοντέλων XF.

1Στοιχεία και αποτελεσματικότητα κινητήρα που είναι αντιπροσωπευτικά μόνο για την XF Saloon. 2Τα χαρακτηριστικά, οι επιλογές του InControl και η διαθεσιμότητά τους συνεχίζουν να εξαρτώνται από την αγορά: ελέγξτε με τον πωλητή λιανικής της Jaguar τη διαθεσιμότητα στην τοπική αγορά και τους πλήρεις όρους. Πληροφορίες και εικόνες που προβάλλονται αναφορικά με την τεχνολογία InControl, όπως οθόνες ή ακολουθίες, υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και άλλες αλλαγές συστήματος/οπτικές αλλαγές ανάλογα με τις επιλεγμένες επιλογές. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες. 3Μόνο στην XF Saloon. ‡Δείτε τα στοιχεία WLTP. Το WLTP είναι η νέα επίσημη δοκιμή της ΕΕ που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό της τυποποιημένης κατανάλωσης καυσίμου και των τιμών CO2 για τα επιβατικά αυτοκίνητα. Μετράει την κατανάλωση καυσίμου, ενέργειας, την αυτονομία και τις εκπομπές. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στοιχεία πιο κοντά στην πραγματική συμπεριφορά οδήγησης. Δοκιμάζει τα οχήματα με βέλτιστο εξοπλισμό και με μια πιο απαιτητική διαδικασία δοκιμής και οδηγικό προφίλ. Τα στοιχεία που παρέχονται είναι αποτέλεσμα δοκιμών του τοπικού κατασκευαστή, σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ. Μόνο για σκοπούς σύγκρισης. Τα πραγματικά στοιχεία μπορεί να διαφέρουν. Τα στοιχεία CO2 και εξοικονόμησης καυσίμου μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθέτηση των ζαντών και τον προαιρετικό εξοπλισμό.