JAGUAR F-PACE
Το SUV μας για επιδόσεις και πολυτέλεια συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και τη συγκλονιστική εμφάνιση με την καθημερινή ευχρηστία και την οικονομία.

ΑΠΟ
53.900€

Από 5.5* L/100KM CO2Μόλις 72* g/km tt5 θέσεις 650 λίτρα

†Κάτω από το ράφι αντικειμένων και όταν υπάρχει το σύστημα επισκευής ελαστικών. 508 λίτρα με ρεζέρβα εξοικονόμησης χώρου. 463 λίτρα με ρεζέρβα εξοικονόμησης χώρου πλήρους μεγέθους. ‡Δείτε τα στοιχεία WLTP.

JAGUAR E-PACE
Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

ΑΠΟ
48.700€

Από 5.4* l/100km CO2Μόλις 71* g/km tt5 θέσεις 770 λίτρα

†When tyre repair system is fitted. 484 litres with space saver spare wheel. ‡Δείτε τα στοιχεία WLTP.

JAGUAR I-PACE
Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

ΑΠΟ
85.300€

CO2Μόλις 71* g/km 5 θέσεις

†WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) is the new process that has been phased in from 2017, which measures fuel, energy consumption, range and emissions in passenger vehicles in Europe. This is designed to provide figures closer to real-world driving behaviour. It tests vehicles with optional equipment and with a more demanding test procedure and driving profile. *When Active Air Suspension is fitted.

JAGUAR F-TYPE
Ισχυρή, ευέλικτη και απόλυτα μοναδική. Μια πραγματική σπορ Jaguar.

ΑΠΟ
94.000€

Από 7.9* l/100km CO2Μόλις 71* g/km 2 θέσεις 408 λίτρα

*The top speed of F‑TYPE SVR is reduced to 300km/h when fitted with the deployable rear spoiler.

JAGUAR XE
Το πιο προηγμένο, οικονομικό και εκλεπτυσμένο σπορ σεντάν που έχει παράξει ποτέ η Jaguar.

ΑΠΟ
63.300€

CO2Μόλις 72* g/km tt5 θέσεις 455 λίτρα

JAGUAR XF
Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

ΑΠΟ
64.000€

Από 4.9* L/100KM CO2Μόλις 72* g/km tt5 θέσεις 540 λίτρα

JAGUAR XJ
Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

ΑΠΟ
123.100€

Από 7.0* L/100KM CO2Μόλις 72* g/km tt5 θέσεις 478 λίτρα

ΝΕΟ DISCOVERY SPORT

ΝΕΟ DISCOVERY SPORT

ΤΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟ COMPACT SUV

ΝΕΟ DISCOVERY SPORT

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Μοναδικές γραμμές, ιδανικά εξισορροπημένες αναλογίες και χαρακτηριστικός σχεδιασμός κάνουν το Discovery Sport να ξεχωρίζει.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Με καθίσματα 5+2, έξυπνες λύσεις για αποθηκευτικούς χώρους και αρκετό χώρο για όλους, το Discovery Sport είναι εκ φύσεως ευέλικτο.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Ικανότητα και στιβαρότητα σε ισορροπία. Η χαρά του Discovery Sport είναι ότι καμία περιπέτεια δεν είναι αδύνατη.

ΣΧΕΔΙΑΜΟΣ

 • ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

  Το Discovery Sport είναι μια τολμηρή έκφραση του DNA του Discovery

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

 • ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΥΛ

  Απελευθερωθείτε και εκφραστείτε μέσω δύο ξεχωριστών στυλ αμαξώματος. Το Discovery Sport R-Dynamic είναι τολμηρό και σπορ. Από την άλλη πλευρά, το Discovery Sport είναι μια καθαρή υλοποίηση και βελτίωση του εικονικού σχεδιασμού του οχήματος.

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

 • ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

  Είτε οδηγείτε την αστική ζούγκλα είτε σε μια πεδιάδα, με το Discovery Sport ξεχύνεστε για περιπέτειες, με στυλ.

  ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 • ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

  Η αυστηρή προσοχή στη λεπτομέρεια ήταν πάντα θεμελιώδης για το εσωτερικό των οχημάτων μας. Λιτές επιφάνειες και επιμελώς επιλεγμένα κορυφαία υλικά συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια κομψή και ελκυστική καμπίνα.

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

 • ΚΟΜΨΟΙ ΧΩΡΟΙ

  Ο σχεδιασμός και η διαμόρφωση του εσωτερικού του Discovery Sport εξυπηρετούν τόσο τον οδηγό όσο και τους επιβάτες. Κομψότητα και μεγάλοι χώροι, με νέες premium πινελιές και φινιρίσματα σε Noble Chrome.

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

 • PREMIUM ΥΛΙΚΑ

  Μεταξύ των premium υλικών που χρησιμοποιούνται στο επανασχεδιασμένο εσωτερικό του Discovery Sport περιλαμβάνεται νέες επενδύσεις, για ακόμη μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής του εσωτερικού του. Διατίθενται τέσσερα διαφορετικά φινιρίσματα.

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

 • 5+2 ΘΕΣΕΙΣ

  157 λίτρα

  Με αρκετό χώρο για εσάς και έξι φίλους, η τυπική για την κατηγορία υγρή χωρητικότητα φτάνει τα 157 λίτρα. Αυτό ισούται με ξηρή χωρητικότητα 115 λίτρων, η οποία μετράται με τεμάχια στερεής ύλης.

 • 5 ΘΕΣΕΙΣ

  1179 λίτρα

  Χωρέστε ό,τι χρειάζεστε. Με την τυπική διαμόρφωση πέντε καθισμάτων παρέχει υγρή χωρητικότητα 1.179** λίτρων, με ωφέλιμη ξηρή χωρητικότητα 963** λίτρα.

 • 4 ΘΕΣΕΙΣ

  1302 λίτρα

  Αναδιπλώστε ένα από τα πίσω καθίσματα και επωφεληθείτε από ακόμη περισσότερο υγρό όγκο 1.302** λίτρων. Σάς επιτρέπει να χωρέσετε μερικά επιπλέον αντικείμενα, και ισούται με ξηρή χωρητικότητα 1.085** λίτρων.

 • 3 ΘΕΣΕΙΣ

  1548 λίτρα

  Ταξιδέψτε με δύο φίλους χωρίς συμβιβασμούς όσον αφορά τις αποσκευές σας: αυτή η διαμόρφωση του Discovery Sport παρέχει υγρή χωρητικότητα 1.548** λίτρων, με ωφέλιμη ξηρή χωρητικότητα 1.330** λίτρων.

 • 2 ΘΕΣΕΙΣ

  1794 λίτρα

  Με τη δεύτερη σειρά αποθηκευμένη, μπορείτε να χωρέσετε μεγαλύτερα αντικείμενα με ευκολία. Η χωρητικότητα αυξάνεται στα 1.794 λίτρα. Η ξηρή χωρητικότητα φτάνει τα 1.574 λίτρα.

Ο υγρός όγκος είναι ο πρότυπος για τη βιομηχανία, ο οποίος μετράται με την πλήρωση του χώρου φόρτωσης με υγρό. Ο ξηρός όγκος μετράται με τεμάχια στερεής ύλης (200 x 50 x 100mm), που δείχνουν την ποσότητα του πρακτικού χώρου εντός του οχήματος

 • ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ CLEARSIGHT

  Ο κορυφαίος για την κατηγορία πίσω αποθηκευτικός χώρος είναι ιδανικός για τα απαραίτητα της οικογένειάς σας, αλλά πώς θα βλέπετε πίσω από τους επιβάτες και τις αποσκευές τους; Με τον εσωτερικό καθρέφτη ClearSight, απολαμβάνετε ανεμπόδιστο οπτικό πεδίο, ανεξάρτητα από τα άτομα ή τα αντικείμενα στα πίσω καθίσματα.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ

 • ALL WHEEL DRIVE

  Εξασφαλίζει ασφαλή οδήγηση, εντός ή εκτός δρόμου. Σε ολισθηρές επιφάνειες, όπως γρασίδι και χιόνι, η ροπή μπορεί να εξισορροπηθεί μεταξύ των εμπρόσθιων και των πίσω τροχών για τη μεγιστοποίηση της πρόσφυσης.

  ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE

 • CLEARSIGHT GROUNDVIEW

  Ιδανικό σύστημα για οδήγηση εκτός δρόμου και σε ανώμαλο έδαφος. Με το ClearSight Ground View³ μπορείτε ουσιαστικά να δείτε «μέσα» από το καπό του Discovery Sport και να προβάλετε πολλά εξωτερικά πεδία ορατότητας, όπως το κάτω μέρος και τους τροχούς του οχήματος, καθώς οδηγείτε.

  ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ

 • TERRAIN RESPONSE 2

  Ανταποκριθείτε τις απαιτήσεις του εδάφους, βελτιστοποιώντας το Discovery Sport με έναν από τους τέσσερις τρόπους λειτουργίας οδήγησης. Το Terrain Response 2 παρακολουθεί τις συνθήκες οδήγησης και εκτινάσσει αυτό το βραβευμένο σύστημα στο επόμενο επίπεδο, επιλέγοντας συστηματικά τον πιο κατάλληλο τρόπο λειτουργίας για εσάς.

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

  Με τεχνολογίες όπως 4G Wi-Fi Hotspot, οι επιβάτες σας μπορούν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους σόου, κλιπ και τραγούδια μέσω streaming, ενώ το διαισθητικό περιβάλλον του InControl επιτρέπει ενημέρωση χωρίς να αποσπάτε την προσοχή σας από τον δρόμο.

 • ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

  Παραμείνετε σε σύνδεση όπου και αν βρίσκεστε. Με το πακέτο Online διασφαλίζετε συνεχή ψυχαγωγία για τους επιβάτες σας, ενώ παραμένετε ενημερωμένοι με το πακέτο Smartphone, το οποίο ενσωματώνει απρόσκοπτα τις συνδεδεμένες συσκευές στο Discovery Sport.

 • ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

  Οι προαιρετικές μας τεχνολογίες επεκτείνουν τις βασικές δυνατότητες του Discovery Sport. Η σειρά μας περιλαμβάνει στα τυπικά συστήματα υποβοήθησης οδήγησης σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (Lane Keep Assist) και πίσω κάμερα. Προσθέστε επιπλέον λειτουργίες, όπως προσαρμοζόμενο σύστημα σταθεροποίησης της ταχύτητας (Adaptive Cruise Control) με υποβοήθηση συστήματος διεύθυνσης (Steering Assist), με κάποιο από τα προαιρετικά ας πακέτα.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

 • ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

  Οι νέοι κινητήρες ντίζελ και βενζίνης έχουν σχεδιαστεί για καθαρή και αποτελεσματική καύση. Βοηθώντας στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2, το ήπιο υβριδικό σύστημα Mild Hybrid (MHEV) συλλέγει και αποθηκεύει ενέργεια η οποία υπό άλλες συνθήκες χάνεται κατά την επιβράδυνση και την επαναχρησιμοποιεί.

 • ACTIVE DRIVELINE

  Το Active Driveline για οδήγηση εκτός δρόμου παρέχει ακόμη υψηλότερα επίπεδα πρόσφυσης, σταθερότητας και ελέγχου σε απαιτητικές συνθήκες. Όταν βρίσκεστε στον δρόμο, το σύστημα προσφέρει βελτιωμένη ικανότητα εκτέλεσης στροφών και μεγιστοποιεί την εξοικονόμηση καυσίμου.

  ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (CONFIGURABLE DYNAMICS)

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οθόνη αφής του Discovery Sport, για να ρυθμίσετε επιλεγμένα χαρακτηριστικά, όπως ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης, όπως επιθυμείτε.

  ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ

DISCOVERY SPORT

Από 48,400

Επιλέξτε από τα τέσσερα μοντέλα και τα δύο ξεχωριστά στυλ αμαξώματος, το καθένα από τα οποία προσφέρουν μοναδική προσωπικότητα και επιπλέον λειτουργίες.

DISCOVERY SPORT S

Από 55,200

Οι πρόσθετες λειτουργίες του Discovery Sport S περιλαμβάνουν ζάντες 18 ιντσών Style 5075 και ηλεκτρικά μπροστινά καθίσματα 12 ρυθμίσεων.

DISCOVERY SPORT SE

Από 59,700

Ζάντες 19 ιντσών Style 1039 και Premium LED προβολείς είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του Dicovery Sport SE.

DISCOVERY SPORT

Από 66,000

Εκτός από τα τυπικά χαρακτηριστικά, το Discovery Sport HSE περιλαμβάνει ζάντες 20 ιντσών Style 5076 και ηλεκτρικά μπροστινά καθίσματα 14 ρυθμίσεων με μνήμη

R-DYNAMIC

Από 51,300

Το Discovery Sport R-Dynamic είναι μια τολμηρή έκφραση του DNA του Discovery.

R-DYNAMIC S

Από 58,100

Οι πρόσθετες λειτουργίες του Discovery Sport R-Dynamic S περιλαμβάνουν ζάντες 18 ιντσών Style 5074 και ηλεκτρικά μπροστινά καθίσματα 12 ρυθμίσεων.

R-DYNAMIC SE

Από 62,600

Ζάντες 19 ιντσών Style 1039 και Premium LED προβολείς είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του Discovery Sport R-Dynamic SE.

R-DYNAMIC HSE

Από 68,600

Εκτός από τα τυπικά χαρακτηριστικά του Discovery Sport R-Dynamic, το HSE περιλαμβάνει ζάντες 20 ιντσών Style 5089 και ηλεκτρικά μπροστινά καθίσματα 14 ρυθμίσεων με μνήμη.

 • LAND ROVER GEAR - ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Κομψό, ανθεκτικό και πρακτικό: δώστε το προσωπικό σας στυλ στο Discovery Sport ακόμη περισσότερο με μια επιλογή αξεσουάρ, πακέτων και επιλογών για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου.

  ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 • ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή επώνυμων προϊόντων που θα σας βοηθήσουν στην προετοιμασία για περιπέτειες. Επώνυμα δώρα, ρούχα και αξεσουάρ, όλα εμπνευσμένα από τα οχήματά μας.

  ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE

/* Τα στοιχεία που παρέχονται υπολογίζονται κατά NEDC2 από τις επίσημες δοκιμές WLTP του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ. Μόνο για σκοπούς σύγκρισης. Τα πραγματικά στοιχεία μπορεί να διαφέρουν. Τα στοιχεία CO2 και εξοικονόμησης καυσίμου μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθέτηση των ζαντών και τον προαιρετικό εξοπλισμό. Η NEDC2 αφορά στοιχεία που υπολογίζονται με έναν κρατικό τύπο από στοιχεία του WLTP που είναι ισοδύναμα με αυτά που θα ίσχυαν με την παλιά δοκιμή NEDC. Το σωστό φορολογικό καθεστώς μπορεί στη συνέχεια να εφαρμοστεί. Δείτε τα στοιχεία WLTP. Το WLTP είναι η νέα επίσημη δοκιμή της ΕΕ που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των τυποποιημένων στοιχείων κατανάλωσης καυσίμου και των τιμών CO2 για τα επιβατικά αυτοκίνητα. Μετράει την κατανάλωση καυσίμου, ενέργειας, την αυτονομία και τις εκπομπές. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στοιχεία πιο κοντά στην πραγματική συμπεριφορά οδήγησης. Δοκιμάζει τα οχήματα με βέλτιστο εξοπλισμό και με μια πιο απαιτητική διαδικασία δοκιμής και οδηγικό προφίλ. **Αριθμός υπολογισμένος με τα καθίσματα πλήρως μπροστά, όχι υπό κλίση. Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και σύστημα μετάδοσης κίνησης), ή μπορεί να απαιτείται η εγκατάσταση άλλων εξαρτημάτων για να είναι δυνατή η τοποθέτηση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό πωλητή λιανικής για περισσότερες λεπτομέρειες, η διαμορφώστε το όχημά σας online.